Zoekmachine optimalisatie

Tegenwoordig is het vooral online marketing die de basis vormt voor het slagen van een (online) onderneming.
Bij Glitch Media zorgen we er niet alleen voor dat u de juiste doelgroep bereikt maar stimuleren we ook conversie.
Door het toepassen van verschillende zoekmachine optimalisatie (SEO) technieken zoals linkbuilding kunnen wij er voor zorgen dat u een mooie plek binnen Google krijgt.
Een hogere plaats binnen Google zorgt er voor dat mensen u beter kunnen vinden, dit resulteert automatisch in meer leads en sales.

Bij Glitch Media staren we ons niet blind op zoekwoordposities, wij concentreren ons ook op de techische optimalisatie van uw nieuwe of bestaande website.
Voor de bezoekers van uw website is het erg belangrijk dat deze snel en soepel laadt, om dit voor elkaar te krijgen is een goede communicatie tussen browser en server van groot belang.
Wij helpen u graag met het maken van de nodige aanpassingen om dit voor elkaar te krijgen.

Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

Web Design

Met een mooie website voor uw bedrijf trekt u meer klanten aan en kunnen potentiële klanten gemakkelijk de benodigde informatie vinden.

App Design

In dit digitale tijdperk is een app voor uw bedrijf bijna onmisbaar, daarom helpen wij uw graag bij het maken van een geschikte app voor uw bedrijf.

Social Media Marketing

Doormiddel het plaatsen van advertenties op verschillende social media platformen bereikt u een specifieke doelgroep. Hierdoor krijgt uw bedrijf meer naamsbekendheid en daarmee ook meer potentiële klanten.

Content Management

Wij nemen u graag tijd uit handen door uw social media of website content te beheren zodat u zich kunt focussen op de dingen die echt van belang zijn voor uw bedrijf.

Email Marketing

Doormiddel van Email marketing bereikt u een grote doelgroep en daarmee ook vele potentiële klanten.