Web Design

Vrijblijvend voorbeeld

Bij Glitch Media snappen we dat u graag eerst wilt zien wat de mogelijkheden zijn voor u betaald. daarom maken we altijd een vrijblijvende voorbeeld pagina in uw huisstijl zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw nieuwe website eruit komt te zien.

Web Identiteit

Door het hebben van een professionele website of webshop zet u uw project of ondermening op de kaart.
Als uw huidige website een opfrisbeurt nodig heeft of als u nog helemaal geen website hebt kunt u terecht bij Glitch Media.
Glitch Media bouwt uw website of webshop rondt uw huisstijl zodat uw boodschap en bedrijfsidentiteit optimaal tot hun recht komen en het voor uw klanten gelijk vertrouwt aanvoelt.

Geschikt voor mobiel

De kans is groot dat de mensen die uw website bezoeken dit doen via hun mobiele telefoon of tablet, daarom is het erg belangrijk dat uw website ook geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten.
sinds 21 april 2015 is het mobile search algorithm van Google aangepast. Dit heeft als gevolg dat websites die in mindere mate of helemaal niet geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten lager komen
te staan in de zoekresultaten. Bij Glitch Media zorgen we ervoor dat mobiele gebruikers dezelfde website ervaring hebben als de mensen die uw website bezoeken vanaf hun laptop of desktop computer.
Al onze websites zijn standaard mobiel vriendelijk.

Conversie

Het hebben van een professionele website is erg belangrijk, een website is namelijk niet alleen uw online visitekaartje, maar vooral een goede manier om bezoekers om te zetten in klanten.
Bij Glitch Media bouwen we prachtige websites die gericht zijn op conversie, zodat uw website niet alleen heel mooi is maar ook echt een toevoeging is voor uw bedrijf.

Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

App Design

In dit digitale tijdperk is een app voor uw bedrijf bijna onmisbaar, daarom helpen wij uw graag bij het maken van een geschikte app voor uw bedrijf.

SEO

Doormiddel van verschillende SEO technieken zorgen wij ervoor dat de website van uw bedrijf een zo hoog mogelijke posititie op google haalt.

Social Media Marketing

Doormiddel het plaatsen van advertenties op verschillende social media platformen bereikt u een specifieke doelgroep. Hierdoor krijgt uw bedrijf meer naamsbekendheid en daarmee ook meer potentiële klanten.

Content Management

Wij nemen u graag tijd uit handen door uw social media of website content te beheren zodat u zich kunt focussen op de dingen die echt van belang zijn voor uw bedrijf.

Email Marketing

Doormiddel van Email marketing bereikt u een grote doelgroep en daarmee ook vele potentiële klanten.