Social media marketing

Zorg dat u gezien wordt

Wij maken unieke content die aansluit bij de doelgroep die u wenst te bereiken en zorgen ervoor dat deze content ook daadwerkelijk deze doelgroep bereikt. Door te focussen op specifieke doelgroepen weten wij zeker dat de content relevant is en hierdoor is de kans groter dar er op de advertentie geklikt wordt. Door onze expertise op het gebied van contentmarketing zorgen wij voor gegarandeerd succes

Content

Een goede post creëren lijkt simpel maar kan in de praktijk erg lastig zijn en als u uiteindelijk de interactie krijgt waar u naar op zoek was is het lastig om deze belangstelling aan te houden. Bij Glitch Media weten wij hoe lastig het is om op social media te groeien, maar wij verzekeren u dat wij uw online bereik zullen vergroten.

Adverteren

Met adverteren op Social Media bereikt u een hoop mensen, toch gaat een hoop van uw advertentie geld verloren omdat de advertenties niet voor iedereen relevant zijn. Bij Glitch Media zorgen wij ervoor dat alleen de mensen die u wilt bereiken de advertenties zien zodat er geen cent verloren gaat. 

Strategie

Bij Glitch Media hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen en toepassen van verschillende marketing strategieën, hierdoor zorgen wij ervoor dat we het meeste uit uw advertentie geld halen.

Social Media Marketing

Voor iedereen

Bij Glitch Media houden we het graag simpel, zodat iedereen snapt wat er gebeurd. Zo zorgen wij ervoor dat u inzicht krijgt in de successen die wij voor uw bedrijf boeken en bundelen we al deze informatie in maandelijkse rapporten 

Platformen

Samen met u bespreken we op welke social media platformen u wilt adverteren zodat u de geschikte doelgroep bereikt

Design

Samen met u bespreken we verschillende ideeën voor advertenties en kijken naar wat uw doelgroep het beste aanspreekt. Zo kunnen wij aan de slag met het maken van uw nieuwe advertentie

Strategie

Bij Glitch Media hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen en toepassen van verschillende marketing strategieën, hierdoor zorgen wij ervoor dat we het meeste uit uw advertentie geld halen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Web Design

Met een mooie website voor uw bedrijf trekt u meer klanten aan en kunnen potentiële klanten gemakkelijk de benodigde informatie vinden.

App Design

In dit digitale tijdperk is een app voor uw bedrijf bijna onmisbaar, daarom helpen wij uw graag bij het maken van een geschikte app voor uw bedrijf.

SEO

Doormiddel van verschillende SEO technieken zorgen wij ervoor dat de website van uw bedrijf een zo hoog mogelijke posititie op google haalt.

Content Management

Wij nemen u graag tijd uit handen door uw social media of website content te beheren zodat u zich kunt focussen op de dingen die echt van belang zijn voor uw bedrijf.

Email Marketing

Doormiddel van Email marketing bereikt u een grote doelgroep en daarmee ook vele potentiële klanten.