Over Ons

Play Video

De beste kwaliteit, ook voor de kleine portemonnee

Wij geven de volle 100%

Glitch Media is opgericht in 2017 omdat wij zagen hoeveel bedrijven een grote kans mis liepen door het niet hebben van een website, niet gevonden worden door google of het niet adverteren op de verschillende social media platformen.

Bent u klaar voor venieuwing?

Bij Glitch Media kiezen wij ervoor om de prijzen laag te houden zodat een sterke online aanwezigheid voor iedereen betaalbaar is. Ook houden wij het graag simpel zodat iedereen snapt wat wij doen, en wat wij mogelijk voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Web Design

Met een mooie website voor uw bedrijf trekt u meer klanten aan en kunnen potentiële klanten gemakkelijk de benodigde informatie vinden.

App Design

In dit digitale tijdperk is een app voor uw bedrijf bijna onmisbaar, daarom helpen wij uw graag bij het maken van een geschikte app voor uw bedrijf.

SEO

Doormiddel van verschillende SEO technieken zorgen wij ervoor dat de website van uw bedrijf een zo hoog mogelijke posititie op google haalt.

Social Media Marketing

Doormiddel het plaatsen van advertenties op verschillende social media platformen bereikt u een specifieke doelgroep. Hierdoor krijgt uw bedrijf meer naamsbekendheid en daarmee ook meer potentiële klanten.

Content Management

Wij nemen u graag tijd uit handen door uw social media of website content te beheren zodat u zich kunt focussen op de dingen die echt van belang zijn voor uw bedrijf.

Email Marketing

Doormiddel van Email marketing bereikt u een grote doelgroep en daarmee ook vele potentiële klanten.