Email marketing

Samen behalen we uw doelstelling

Doelstelling

Samen kijken wij met u naar haalbare doelstellingen en dan zullen wij er alles aan doen om deze voor u te behalen en meer leads te genereren.

Email template

Wij maken een custom email template voor u die perfect past bij uw bedrijf. De templates van Glitch Media zijn professioneel en gemakkelijk in gebruik, ook helpen wij u bij het opzetten en in gebruik nemen van de door ons gemaakte template.

Rapporten

Elke maand stellen wij een rapport voor u op met daarin de behaalde doelstellingen en een vergelijking met de voorafgaande maand zodat u een duidelijk overzicht krijgt van de door ons behaalde successen.

Platformen

Samen maken wij van de door u verzamelde email adressen een overzichtelijk adressen bestand en automatiseren wij al uw email verkeer.

Custom email templates

Met de custom email templates van Glitch Media zorgt u ervoor dat uw bedrijfs e-mails er altijd professioneel uitzien, al onze templates zijn geoptimaliseerd voor de verschillende email platformen en providers, wij helpen u bij de ingebruikname en automatiseren al uw emails zodat u zich nergens meer druk om hoeft te maken.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Web Design

Met een mooie website voor uw bedrijf trekt u meer klanten aan en kunnen potentiële klanten gemakkelijk de benodigde informatie vinden.

App Design

In dit digitale tijdperk is een app voor uw bedrijf bijna onmisbaar, daarom helpen wij uw graag bij het maken van een geschikte app voor uw bedrijf.

SEO

Doormiddel van verschillende SEO technieken zorgen wij ervoor dat de website van uw bedrijf een zo hoog mogelijke posititie op google haalt.

Social Media Marketing

Doormiddel het plaatsen van advertenties op verschillende social media platformen bereikt u een specifieke doelgroep. Hierdoor krijgt uw bedrijf meer naamsbekendheid en daarmee ook meer potentiële klanten.

Content Management

Wij nemen u graag tijd uit handen door uw social media of website content te beheren zodat u zich kunt focussen op de dingen die echt van belang zijn voor uw bedrijf.