Content Management

Social Media

Het beheren van verschillende social media kanalen is een tijdrovende bezigheid. Uw bedrijf heeft het natuurlijk druk met het uitvoeren van andere werkzaamheden, maar veel bedrijven weten niet hoe belangrijk hun online aanwezigheid is. 

Online aanwezigheid

Wij van Glitch Media bouwen samen met u een sterke online aanwezigheid op, zodat u vaker gezien wordt en meer potentiële klanten aantrekt.

Wij verzorgen uw online aanwezigheid zodat u zich kunt focussen op de groei van uw onderneming

Wat wij voor u kunnen betekenen

Web Design

Met een mooie website voor uw bedrijf trekt u meer klanten aan en kunnen potentiële klanten gemakkelijk de benodigde informatie vinden.

App Design

In dit digitale tijdperk is een app voor uw bedrijf bijna onmisbaar, daarom helpen wij uw graag bij het maken van een geschikte app voor uw bedrijf.

SEO

Doormiddel van verschillende SEO technieken zorgen wij ervoor dat de website van uw bedrijf een zo hoog mogelijke posititie op google haalt.

Social Media Marketing

Doormiddel het plaatsen van advertenties op verschillende social media platformen bereikt u een specifieke doelgroep. Hierdoor krijgt uw bedrijf meer naamsbekendheid en daarmee ook meer potentiële klanten.

Email Marketing

Doormiddel van Email marketing bereikt u een grote doelgroep en daarmee ook vele potentiële klanten.