App ontwikkeling

U heeft een goed idee voor een bedrijfs applicatie of een leuke game, tuurlijk wilt u dat dit goed gebeurd: gebruiksvriendelijkheid, veilige hosting en uw eigen design zijn allemaal belangrijke punten bij de ontwikkeling van een app.
Bij Glitch Media begrijpen we dat u alleen genoegen neemt met het aller beste en samen kunnen we hier voor zorgen.
Glitch Media ontwikkelt niet alleen uw applicatie maar denkt ook met u mee over hoe de dingen die u in uw app wilt hebben op de juiste wijze geimplementeerd kunnen worden..

Platformen

Als u een applicatie laat ontwikkelen is het belangrijk om na te denken over op welke platformen uw app gepubliceerd gaat worden. zo is er de Google play store, de Apple app store maar ook de windows store. natuurlijk hoeft uw app zich niet te beperken tot één enkel platform.

App type

Er zijn verschillende type applicaties, zo zijn er: Web-apps, hybride apps en native apps. De een is niet beter als de ander en allemaal hebben ze hun voor en nadelen. welk type app het beste is hangt van uw idee af en samen kijken we naar de beste oplossing.

Na publicatie

Ook na publicatie van uw app staat Glitch Media voor u klaar. Zaken zoals onderhoud en optimalisatie zijn van levensbelang voor een succesvolle app en hier helpen wij u dan ook graag bij.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Web Design

Met een mooie website voor uw bedrijf trekt u meer klanten aan en kunnen potentiële klanten gemakkelijk de benodigde informatie vinden.

SEO

Doormiddel van verschillende SEO technieken zorgen wij ervoor dat de website van uw bedrijf een zo hoog mogelijke posititie op google haalt.

Social Media Marketing

Doormiddel het plaatsen van advertenties op verschillende social media platformen bereikt u een specifieke doelgroep. Hierdoor krijgt uw bedrijf meer naamsbekendheid en daarmee ook meer potentiële klanten.

Content Management

Wij nemen u graag tijd uit handen door uw social media of website content te beheren zodat u zich kunt focussen op de dingen die echt van belang zijn voor uw bedrijf.

Email Marketing

Doormiddel van Email marketing bereikt u een grote doelgroep en daarmee ook vele potentiële klanten.